|
إنضمامك إلي منتديات استراحات زايد يحقق لك معرفة كل ماهو جديد في عالم الانترنت ...
انضم الينا
| ||
| ||
-A the poem for a special someone- You are my inspiration, Having you in my life... Revived my sleeping devotion, You are indeed a special someone... Loving you gives me hope, To free this misery that I coped... In those times I gave up, You came and I stood up... Never will I forget... How you always cheer me up, Every time I'm sad... And for that I'm glad... Whenever I'm lonely! You were there for me, Keeping my heart alive! With your every smile... I dedicate this poem to you... To show how much you meant, To me I love you... My special someone... Duygu dedim işte bir güz vakti, olaylara dışardan bakmak ne kadar güç biliyormusun, bir benim açımdan bakmak, bir de, güz vakti dünyanın aya olan açısından. Sadece seni istiyorum, sadece seni alıp buralardan ve bütün aşina yüzlerden uzaklara gitmek istiyorum. Ben buna aşk diyorum ama gazetelerin ilk sayfasında nasıl tanımlanacağını da, biliyorum. "sevgisine karşılık bulamayan genç ortalığı kan g?lüne çevirdi." Güz vaktinden kastımı anlıyormusun ki çoğu kişiye g?re sonbahar güzel günlerin bitişi, soğuk kış günlerinin başlangıcıdır. Benim ise, en sevdiğim mevsim kış senden sonra... Duygu Dedim... Aldanırım soğuk kış günlerinde en sevdiğim şarkı, senden sonra. Soğuk kış günlerinde en sevdiğim şehir, Edirne senden sonra. Her şeyin bir başlangıcı var ise, o da senden sonra. Şimdi ise geldik güze... İnsanlar yavaş yavaş solmaya başlayacaklar yine. Onlar, kış geldiği için veya getirdiğim için lanetler okumaya başlayacaklar... Bizim nerede olacağımıza dair ne fikrim var ne de bir garantim. Bildiğim tek bir şey var ki; bu kış sona ermeyecek ?zlemim dinene kadar... __DEFINE_LIKE_SHARE__ |